Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Vrije Tijd / Sport / Zwembad De Bronspot

Zwembad De Bronspot

De Bronspot is een binnenzwembad, gelegen in het centrum van Brunssum.

De Bronspot is er voor alle Brunssumers. Voor mensen die in een rustige omgeving aan hun lichamelijke conditie willen werken. Voor mensen die met hun kinderen veilig willen leren zwemmen. Voor mensen die er in groepsverband watersporten willen bedrijven. Of voor iedereen die af en toe graag ontspannen van zwemmen wilt genieten.

De Bronspot1

De Bronspot werd geopend in 1970. In 2000 vond een grootschalige renovatie plaats. De Bronspot gold bij de opening als een innovatief, bijzonder zwembad.

Dat is niet veranderd. Het karakter van De Bronspot mag gerust uniek genoemd worden in deze regio. De Bronspot is een zwembad zonder franjes, een zwembad waar u gewoon 'baantjes kunt trekken', of in alle rust met uw kind bezig kunt zijn.

entree zwembad

Wat u ook zoekt in het water – rust, sport, ontspanning, pret, verantwoord lessen – in De Bronspot vindt u het. Het is, met recht, een zwembad voor iedereen. En dįt maakt De Bronspot zo bijzonder.

Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten waarvoor u terecht kunt in De Bronspot. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Dit zijn onze contactgegevens.

 Wij wensen u veel waterplezier in ons mooie zwembad.


Zwembad De Bronspot is op woensdag 27 april 2016 (Koningsdag) en donderdag 5 mei 2016 (Bevrijdingsdag) gesloten.

Tijdens de meivakantie, van zondag 24 april tot en met zaterdag 7 mei 2016, geldt een aangepast zwemprogramma.


 

25 meter badOverzicht activiteiten

Lessen / cursussen

Recreatief

De Bronspot in één oogopslag


aquarobics2 Babyzwemmen1 trainingsles2 kinderzwemles


Uitgelicht


Zoeken