Gratis meedoen met Junior Energiecoach

Bespaar energie én geld met een superleuk en educatief programma voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dit najaar start er weer een nieuw Junior Energiecoach programma. Doe ook mee met een schoolklas, BSO of scoutinggroep.

Snel aanmelden is geboden, want de gemeente stelt een beperkt aantal gratis deelnames ter beschikking. Vol = vol. Aanmelden kan rechtstreeks via de website van Junior Energiecoach

Junior Energiecoach is leerzaam, uitdagend, maar vooral ook leuk! Met challenges, geheime post, puzzels en spelletjes ontdekken kinderen (én hun familie) hoe ze thuis gemakkelijk energie kunnen besparen. Het programma start op 7 oktober, duurt 5 á 6 weken en vraagt zo’n 20 á 30 minuten tijd per week. Op de laatste dag van het programma worden de kinderen officieel benoemd tot Junior Energiecoaches en beloond met een diploma. De kinderen en juf van groep 6 van basisschool De Vlindertuin spreken uit ervaring. Zij deden als eerste Brunssumse school in 2023 mee aan Junior Energiecoach en vertellen hier enthousiast over in dit filmpje.

Junior Energiecoach afbeelding