Webinar: Het einde van salderen

Wat betekent het einde van de salderingsregeling voor de toekomst van zonnepanelen? Op dinsdagavond 25 juni kunt u deelnemen aan een online webinar van de WoonWijzerWinkel over dit onderwerp.

U bent het in de afgelopen periode vast wel in het nieuws tegen gekomen, feiten en fabels over zonnepanelen: 'einde aan salderen zonne-energie', 'terugverdientijd zonnepanelen verdubbeld' en 'panelenbezitters betalen terugleverkosten'. We kunnen ons goed voorstellen dat u als (potentieel) eigenaar van zonnepanelen niet meer weet wat, wie of welke informatie u kunt vertrouwen. Tijd dus voor betrouwbare en objectieve informatie. In een online webinar leggen de experts van de WoonWijzerWinkel u alles uit over de huidige stand van zaken, de plannen die er liggen voor de periode vanaf 2027 en vooral wat dit voor u persoonlijk betekent. Aanmelden voor het webinar kan via dit formulier: Aanmeldformulier webinar WoonWijzerWinkel

Na aanmelding ontvangt u een uitnodiging van de WoonWijzerWinkel voor het online webinar in Teams.  

WWWL webinar zonnepanelen

De WoonWijzerWinkel Limburg verstuurt periodiek een nieuwsbrief aan abonnees. Via onderstaande link kunt u zich hiervoor aanmelden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van de WoonWijzerWinkel