Vergaderkalender

Alle openbare agenda’s en vergaderstukken van de gemeenteraad en raadscommissies van Brunssum kunt u raadplegen via de vergaderkalender.

De gemeente Brunssum gebruikt iBabs voor het digitaal beschikbaar stellen van alle raadsinformatie. Als burger heeft u zo ook direct toegang tot alle raadsinformatie.

De agenda(stukken) van de gemeenteraad en raadscommissies vindt u, op datum van de vergadering, in de online vergaderkalender.

Raadplegen kalender/stukken met iBabs-account

U kunt alle raadsinformatie ook raadplegen via de website of de app van iBabs. Deze wijze biedt nog meer mogelijkheden dan de online vergaderkalender. U dient hierbij wel in te loggen.

  1. Via de website www.ibabs.eu. Ga naar de website en kies in de menubalk “iBabs login”. Er verschijnt dan een venster met drie invulvelden. In de bovenste (site) typt u 'Brunssum', bij Emailadres vult u ‘burger’ in en bij Wachtwoord eveneens ‘burger’. Klik op inloggen en er verschijnt een overzicht met geplande vergaderingen van commissies en raad. Per vergadering kunt u de agenda oproepen. Alle bijgevoegde stukken die openbaar zijn, vindt u hier.
  2. Installeer de gratis app ‘iBabs’ voor Android toestellen of 'iBabs pro' voor Apple. Vul dezelfde gegevens in als bij 1. (Brunssum; burger; burger), daarna kunt u de agenda’s raadplegen.