Even voorstellen: de Brunssumse Wijkmanagers

Wijkmanagers Bob Evers en Luca Azzarito stellen zich graag aan je voor.

Foto BobBob Evers

Ik ben Bob Evers, 41 jaar jong en woonachtig met vriendin en kinderen in Brunssum. Per 1 juli 2022 ben ik overgekomen naar de gemeente Brunssum als Wijkmanager. Een functie die dicht bij mij staat omdat ik geloof in gelijkwaardigheid en iedereen gelijke kansen verdient. Netwerken en verbinden passen volledig bij mij als mens en professional. Zo deed ik dat ook in mijn voorgaande functies als ambulant begeleider, coördinator en manager zorg. Ik ben vijftien jaar werkzaam geweest in de forensische psychiatrie en neem de kennis en netwerk van zorg dus graag mee naar de gemeente. Dat in combinatie met de burger centraal stellen en meer samen met de burger doen, wil ik gaan ervaren bij de gemeente in de rol van Wijkmanager.

Verder ben ik sinds een paar jaar actief met de aanpak van zwerfafval in de gemeente Brunssum en daarbuiten. Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van een vrijetijd zaalvoetbalcompetitie in Parkstad, de Parkstad Futsal League. Ik sport zelf ook graag in de vorm van fitness onder andere om m’n koppie leeg te maken.

Ik nodig eenieder die dat wil uit om kennis te maken onder het genot van een bak koffie of kop thee. Tot binnenkort!

 

Luca groenLuca Azzarito

Ik ben de wijkmanager van Centrum, Zuid en West. Ik ben een van de aanspreekpunten voor alle burgers in Brunssum. Als wijkmanager ben ik de verbindende schakel tussen de gemeente, professionals en de burgers.Verbeteren van de leefbaarheid in de wijken vind ik belangrijk, daarbij werk ik nauw samen met de buurtnetwerken. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en doe ik aan fitness.

Wil je nieuwtjes uit de wijken volgen of heb je vragen? Volg de wijkmanagers via Wijkmanager Brunssum Luca Azzarito of via instagram: wijkmanagers_brunssum