75 jaar bevrijding: in discussie met Maarten van Rossem

Altijd al in discussie willen gaan met Maarten van Rossem? Dan is nu je kans!

Maarten van RossemMaarten van Rossem komt zaterdag 21 september 2019 naar Brunssum. Foto: Juliette Polak & Fleur Koning.

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 21 september 2019 komt Maarten van Rossem naar Brunssum. Hij geeft een lezing over '75 jaar bevrijding', als onderdeel van de Brunssumse Bevrijdingsfeesten.

De lezing heeft als thema 'Denkend aan vrijheid'. De bijeenkomst met Maarten van Rossem begint om 14 uur, in de Brikke Oave. Tijdens de bijeenkomst presenteert Govert Derix tevens zijn essay over 'vrijheid in Brunssum, vrijheid in 2019'. Aansluitend gaan Van Rossem en Derix in gesprek met het publiek.

Ben erbij, want het worden ongetwijfeld boeiende discussies over thema's die zeer actueel zijn en waarover je ongetwijfeld een mening hebt. Maarten van Rossem en Govert Derix helpen je om die mening scherper te krijgen. Dus: ben erbij en laat van je horen!

De gespreksmiddag is aangekleed en omlijst met kunstwerken die door Brunssumse jongeren en leerlingen van St. Jan zijn gemaakt rondom het thema 'vrijheid'.

Aanmelden

De gespreksmiddag met Maarten van Rossem duurt van 14 tot ongeveer 16 uur. Daarna is er een naborrel. De bijeenkomst vindt plaats in de Brikke Oave, Lindeplein 7-8, te Brunssum. Toegang is 10 euro.

Kaartjes voor dit evenement koop je via deze link: https://shop.tickli.nl/tickets/gemeente-brunssum.