Concept Home voor binnenstad Brunssum

De gemeente Brunssum start samen met C’magne het Concept Home aan de Kerkstraat 83-85 in het centrum van de stad. Het Concept Home is voor de komende 3-4 maanden dé plaats waar burgers, ondernemers, belanghebbenden en geïnteresseerden kunnen komen praten, (mee)denken, dromen en vorm geven aan de binnenstad van Brunssum. Het voormalige winkelpand is omgetoverd tot een ontmoetingsplek waar iedereen op de dinsdag- en donderdagmorgen welkom is om mee te werken aan de toekomst van de binnenstad.

Vanuit de vraag die C’magne van de gemeente heeft gekregen; een nieuwe visie te ontwikkelen voor de binnenstad, is deze plek ingericht om te kunnen praten, denken en brainstormen over hoe de binnenstad toekomst klaar gemaakt kan worden. Hierbij gaat het dan niet alleen over de inrichting van de straat en nieuw groen, maar ook over nieuwe functies die aan het centrum toegevoegd kunnen worden. Zoals evenementen die ervoor zorgen dat het ieder weekend bruist in de binnenstad. Kortom hoe zorgen ondernemers, gemeente, winkelpuibliek en inwoners  er samen voor dat er een grootse beleving ontstaat die veel Brunssummers en zeker ook mensen van (ver) daarbuiten naar het centrum van Brunssum haalt.

C'Magne daagt iedereen uit om zijn of haar visie te delen om zo samen tot een toekomstbestendige visie te komen. Daarbij horen zij graag van álle doelgroepen die Brunssum rijk is, jong, oud, urban, expat, scholier, winkelier, ondernemer en pensionado. Wees welkom, drink een kop koffie en deel je verhaal. Het Concept Home is iedere dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur open.

Concept Home

Wethouder Jo Palmen schrijft zijn persoonlijke wens voor het centrum van Brunssum op de muur onder "toeziend oog" van Geerd Simonis, eigenaar van C'Magne 

Gevel Concept Home

De uitnodigende gevel maakt het Concept Home makkelijk vindbaar in de Kerkstraat.

Uitgelicht