Gezocht: Brunssumse verenigingen voor Ticker Tape

Brunssumse culturele verenigingen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Ticker Tape Parade op zondag 22 september 2019.

Op zondag 22 september 2019 trekt een Ticker Tape door het centrum van Brunssum. Deze Parade is de feestelijke afsluiting van de Brunssumse Bevrijdingsfeesten (19-22 september 2019). Brunssumse culturele verenigingen worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Parade.

De Ticker Tape trekt op zondag 22 september tussen 18.30 en 20 uur door het centrum (Kerkstraat/Lindeplein) van Brunssum. Aan de Parade doen een groot aantal muziekkorpsen mee. Ook rijden er - vooral historische - militaire voertuigen mee. 

Ticjer Tape ParadeOp zondag 22 september 2019 trekt een Ticker Tape door het centrum van Brunssum. De organisatie zoekt Brunssumse verenigingen die willen meelopen.

 

 

 

 

 

 

Loopt jouw vereniging ook mee?

Met de Ticker Tape viert Brunssum dat we een open gemeenschap zijn. Een gemeenschap die zich kenmerkt door een internationale oriëntatie op de wereld en door het bieden van een gastvrije ambiance voor iedereen die in Brunssum een (nieuwe) thuis zoekt.

Om die reden is de NAVO-basis in Brunssum tijdens de Ticker Tape vertegenwoordigd met alle 29 landen. Ook lopen er internationale veteranen en muziekkorpsen uit heel Nederland mee.

Brunssumse verenigingen mogen in deze Ticker Tape natuurlijk niet ontbreken. Juist in ons verenigingsleven is de culturele verscheidenheid van onze gemeenschap zichtbaar.

Vandaar de oproep aan Brunssumse verenigingen om zich aan te melden voor de Ticker Tape - en dan vooral verenigingen die laten zien hoe internationaal de achtergrond van onze gemeenschap is.

Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar bevrijdingsfeesten@brunssum.nl