Ondernemers opgelet: unieke kans op NAVO-basis

Ben je ondernemer in Brunssum en geïnteresseerd in nieuwe klanten? Dan is de ‘Family Day’ van de NAVO-basis in Brunssum misschien een mooie kans voor je!

Je kunt op deze Familiedag een eigen plekje huren waar je je producten en/of diensten kunt voorstellen aan de NAVO-militairen en hun gezinnen.

Op vrijdag 9 september viert de NAVO-basis, JFC Brunssum, een ‘Family Day’. Deze Familiedag is een bijeenkomst voor de mannen en vrouwen verbonden aan de basis, alsmede hun gezinnen. Op de basis werken ruim 1.100 militairen uit 27 NAVO-landen. De Family Day staat in het teken van ontmoeten, gezelligheid, eten, drinken, spelletjes en informatie. Er worden een kleine duizend bezoekers verwacht. Deze mensen wonen in Brunssum en omgeving. Allemaal potentiële klanten voor je bedrijf, dus.

JFC Brunssum wil daarom ook lokale ondernemers de kans bieden om zich te presenteren op de Familiedag. Je krijgt een overdekte kraam met tafels en stoelen, eventueel voorzien van elektriciteit. De rest van de aankleding & presentatie verzorg je zelf. Het evenement vindt plaats op het terrein van de basis. De Familiedag wordt gehouden op vrijdag 9 september van 14.00 tot 18.00 uur.

Er zijn slechts een beperkt aantal kraampjes beschikbaar. Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel! Stuur je mail (in het Engels) met verzoek om deelname en/of meer informatie naar Shannon.HAGADORN@jfcbs.nato.int of naar Alaina.BALDOWSKI@jfcbs.nato.int

Let op: het evenement is voorbehouden aan lokale ondernemers uit Brunssum. Hou er rekening mee dat de voertaal Engels is. Ook wordt een kleine vergoeding voor deelname gevraagd.

NAVO Brunssum