Sinterklaasintocht Brunssum op 16 november

Op zaterdag 16 november bezoekt Sinterklaas het centrum van Brunssum. Na de landelijke Intocht vertrekt de Goedheiligman richting Brunssum en zal daar te paard arriveren.

OCB organiseert samen met de Pietenbrigade en Sinterklaas Parkstad een dagprogramma van 11.00-15.30 uur waarbij kinderen pietenproeven kunnen volgen om zo zelf Piet te worden, er een heus optreden is van Pieten en uiteindelijk Sinterklaas verwelkomt wordt in de stad door Waarnemend Burgemeester Leers.

De burgemeester roept kinderen hoogstpersoonlijk op om hun Pietendiploma te halen. Als de kinderen hun Pietendiploma hebben gehaald, kunnen ze een zakje snoep ophalen bij de partytent. (deze bevindt zich bij de spellen)

De hoofdpiet weet te melden dat Sinterklaas op 16 november op zijn paard door de straten van het centrum trekt richting het podium, dat zich bevindt in onderste stuk van de promenade. Aldaar zullen diverse circuspieten voor de goedheiligman en zijn Pieten optreden en kunnen de kinderen zich amuseren met dit feestelijk podiumprogramma.
Ook zal de burgemeester op het podium de winnaar bekend maken van de consumentenactie,
Shop-till-you-drop, waarbij een reischeque van 500,- is te winnen.


Programma


Pietenproeven: 11.00-13.30 uur en 14.30-15.30 uur in het centrum.
Aankomst Sinterklaas: 13.30-14.30 uur, eindigend bij het podium.
Podiumprogramma: 13.00-15.00 uur, doorlopend.
Voor meer info, kijk op www.winkelen-in-brunssum.nl of Facebook activiteiten OCB

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.