Start sloop voormalig Atrium ziekenhuis

Het voormalige Atrium ziekenhuis aan de Kochstraat in Brunssum staat al geruimde tijd leeg. De eigenaar van het pand heeft besloten om op korte termijn tot sloop van een groot deel van de aanwezige gebouwen over te gaan.

De afgelopen periode zijn er reeds diverse voorbereidende werkzaamheden verricht. In de periode eind augustus t/m eind februari 2019 worden de laagbouw delen van het voormalige ziekenhuis gesloopt. Op werkdagen wordt hier van 07.00 uur tot 16.30 uur gewerkt.

Melding 
Tijdens de sloop wordt er hard gewerkt om overlast tot een minimum te beperken. Mochten er onverhoopt ongewenste situaties ontstaan, meld dit dan bij de Gemeente Brunssum via telefoonnummer 045-5278555 of www.brunssum.nl/melding.
Ook kunt u rechtstreeks bij het sloopbedrijf terecht voor het doen van dergelijke meldingen. Het bedrijf Heezen Limburg BV is 24u/dag bereikbaar onder nummer 040-2621815.

Meer informatie
Voor vragen rondom de sloopwerkzaamheden kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de Gemeente Brunssum (045-5278 555), een e-mail sturen naar gemeente@brunssum.nl of maak gebruik van de app MijnGemeente.

Uitgelicht