Startersdag voor beginnende ondernemers

Het Starterscentrum Limburg organiseert op donderdag 25 januari 2018 een Startersdag, voor beginnende ondernemers.

Een eigen bedrijf starten is niet altijd even makkelijk. Een goede voorbereiding is een van de pijlers van succesvol ondernemerschap.
 
Samen met het UWV, de Belastingdienst, banken en andere organisaties helpt het Starterscentrum Limburg starters bij de eerste stappen van een eigen onderneming.
 

De Startersdag, in het Midden-Limburgse Herten, biedt startende ondernemers de mogelijkheid om kleinschalig, in de regio en op één plek deskundige informatie te verkrijgen, te netwerken met andere starters, en ondernemers te ontmoeten in een ondernemende omgeving.

Programma

Het programma is afgestemd op de vele startersvragen uit de dagelijkse praktijk. In twee rondes worden diverse workshops aangeboden:

  • Starten vanuit de WW
  • Starter en fiscus
  • Een goed ondernemersplan; waar let de bank op?
  • Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap
  • Van social media naar social selling
  • Mijn uurtarief bepalen!

Naast de workshops is er een informatiemarkt waar diverse bedrijven zich presenteren met diensten die starters vaak nodig hebben.

Aanmelden

De Startersdag vindt plaats op 25 januari 2018 in Business Center Roerpoort, Schepersweg 3 te Herten, van 19 tot 22 uur.

Deelname aan de startersavond en de workshops is gratis. Wel dient men zich vooraf aan te melden. Dat kan via de website www.starterscentrum.nl.

Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement

 

Uitgelicht