Wie wordt vrijwilliger/sporter/vereniging van het jaar?

De gemeente Brunssum roept inwoners op om hun favorieten te nomineren. Bij de gemeente liggen daarvoor speciale nominatieformulieren klaar. Tot uiterlijk donderdag 26 oktober 2017 kunnen kandidaten aangemeld worden. Op vrijdag 24 november 2017 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Brunssum Gala.

In totaal kunnen drie nominaties worden uitgebracht:

  1. Eén nominatie voor de Sportprijs Brunssum 2016/2017, voor één of meerdere personen die binnen een sportvereniging/instelling een uitzonderlijke of bijzondere prestatie hebben geleverd op sportgebied.
  2. Eén nominatie voor één of meerdere personen die binnen een vereniging/instelling een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op vrijwilligersgebied.
  3. En tenslotte één nominatie voor de vereniging die zich in 2016/2017 op een bijzondere wijze heeft gemanifesteerd.

Genomineerden dienen woonachtig te zijn in Brunssum. De bijzondere prestatie mag plaats hebben gevonden op lokaal, provinciaal of landelijk niveau.

Nominatieformulier

De nominatieformulieren zijn verkrijgbaar aan het loket van de gemeentewinkel, aan het Lindeplein. U kunt uw nominatie(s) ook online doen, via de links hieronder.

Let op: wil je voor meerdere onderdelen een nominatie doen, dan dien je dus meerdere formulieren in te vullen!

Inleveren kan tot uiterlijk donderdag 26 oktober 2017. Daarna zal een jury de nominaties beoordelen.

Brunssum Gala

De vrijwilligers/sporters van het jaar zullen tijdens het Brunssum Gala in de Brikke-Oave op vrijdag 24 november 2017 bekend worden gemaakt.

Het gala is alleen voor genodigden toegankelijk.

Het Brunssum Gala wordt georganiseerd door de gemeente Brunssum. 

Uitgelicht