Der Freischütz: opera in het Openluchttheater

Op vrijdag 26 augustus in het Openluchttheater van Brunssum: Der Freischütz van Opera Compact, met de lokale schutterij St. Gregorius de Grote die er een rol inspeelt.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 26 augustus 2022. Aanvang is 20.30 uur. 

 

Topzangers

Der Freischütz van Opera Compact in een gloednieuwe, hedendaagse maar romantische bewerking van jazz-componist Jesse Passenier. Der Freischütz biedt een keur aan internationale solisten én topzangers uit eigen regio. Solisten zijn Ger Koopmans, Bibi Ortjens, Fenna Ograjensek, Pascal Pittie en Thomas Bonni. 

Het spektakel krijgt tevens ondersteuning door een koor en een professioneel blaasorkest onder leiding van operaspecialist Enrico Delamboye. 

Nieuw publiek

Opera Compact wil met de bewerking een nieuw publiek voor opera aanboren.

Daarom wordt elke voorstelling zoveel mogelijk lokaal ingekleurd bijvoorbeeld door de keuze voor het Openluchttheater in het Brunssumse Vijverpark en door deelname van de lokale schutterij. Zo wordt elke voorstelling een volstrekt eigen belevenis, belooft Opera Compact. 

Kijk voor meer informatie op www.operacompact.nl

Kaartjes

Kaarten zijn 20 euro p.p. Voor kinderen t/m 15 jaar is de entree gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar via Tickli. Kijk op www.tickli.nl of op www.onsbrunssum.nl/operabrunssum

Openluchttheater 

Het Openluchttheater Brunssum ligt in het Vijverpark, hartje Brunssum. Het theater is gemakkelijk bereikbaar met de auto of bus. Kom je met de auto, neem dan parkeerplaats Lindeplein of Alsdorfplein. 

Parkeren in Brunssum is gratis.