Energiedag weekmarkt op 8 oktober

Op de weekmarkt van zaterdag 8 oktober zijn de gemeente Brunssum, Woonwijzerwinkel en Energiek Brunssum aanwezig voor al uw vragen over bijvoorbeeld verduurzaming van uw woning, zonnepanelen en aardgasvrij wonen.

Nieuwsbrief-afbeeldingIn de Kerkstraat is een stand te vinden tussen 09.00 en 14.00 uur waar mensen klaarstaan uw vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan over onderwerpen met betrekking tot Energiezuinig en Aardgasvrij wonen in Brunssum.

Webinar

Op 29 september 2022 vond er een webinar plaats over Energiezuinig en Aardgasvrij wonen in Brunssum. Wethouder Merle van Leusden nam geïnteresseerden mee in de projecten en initiatieven die in Brunssum lopen en hoe de gemeente en burger hier samen mee aan de slag gaan de komende jaren. Dit webinar en de presentatie zijn terug te vinden op deze pagina.

Enquete

De gemeente heeft als doel om in 2050 volledig aardgasvrij te zijn en wil daarom graag weten in welke buurten tot 2030 het beste kan worden begonnen met energiezuinig en aardgasvrij wonen. Dat wordt vastgelegd in de zogenaamde ‘Transitievisie Warmte 2.0’. Om als gemeente in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van u als inwoners, willen we graag weten hoe u denkt over energiezuinig en aardgasvrij wonen. Daarom is er een enquête opengesteld, invullen kan nog tot 6 november op deze pagina.