Aan de slag in de Pastoor Savelbergstraat

De gemeente Brunssum vanaf 23 september aan de slag in de Pastoor Savelbergstraat. Het asfalt en de fundering van deze weg zijn aan het eind van hun levensduur.

Daarom is het noodzakelijk om deze riolering volledig te vervangen. Om dat te kunnen doen worden delen van de bestaande asfaltverharding en het trottoir opgebroken en vernieuwd. 

Wat gaat er veranderen?

Buiten dat er straks nieuw asfalt ligt en een nieuw trottoir, verandert er niets. De wegindeling zoals u die nu gewend bent is het na de onderhoudswerkzaamheden nog het zelfde.

Dwarsdoorsnede Pastoor Savelbergstraat tijdens werkzaamhedenWaar werken we?

De renovatie van de weg vindt plaats op de Pastoor Savelbergstraat tussen de Kerkstraat en Wilhelminastraat. Op tekening ziet u waar we precies werken. Het verkeer zal tijdens de werkzaamheden omgeleid worden via de Wilhelminastraat, de Prins Hendriklaan en de Dorpstraat. We zorgen dat voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand hun weg kunnen vervolgen langs de werkzaamheden.

De werkzaamheden aan de kruising met de Wilhelminastraat en Kerkstraat zullen in het weekend 25 tot 27 oktober) worden uitgevoerd om hinder voor het verkeer van en naar het centrum zo veel als mogelijk te beperken.

Wanneer gaan wij bij u aan de slag?

De werkzaamheden beginnen op 23 september 2019. We zijn in totaal 5 weken en 1 weekend bezig. En omdat er altijd omstandigheden kunnen zijn die de planning positief of negatief beïnvloeden, geven we 2-wekelijks een update van dit project op de website van de gemeente Brunssum. 

In het laatste weekend van de herfstvakantie, het weekend van 18 tot 20 oktober 2019 wordt er geasfalteerd. De voorbereidingen beginnen op vrijdag18 oktober vanaf 16.00 uur. 

Heeft u vragen?

Hieronder staan de contactgegevens van de aannemer. Bij deze heren kunt u terecht met vragen over de planning of bereikbaarheid:

Uitvoerder: Marcel Lahaye
Tel: +31 6 41 87 96 78
Email: mlahaye@wegenbouwkurvers.nl
 
Projectleider: Robert Kurvers
Tel: +31 45 575 11 55
Email: rkurvers@wegenbouwkurvers.nl 
werkterrein en omleidingen