John Denver Tribute

Zet dit in mijn agenda

Jimmy Duchateau brengt met zijn band een ode aan de country legende John Denver. In een intieme huiskamersfeer neemt Jimmy het publiek mee op reis door het leven van John Denver. Geniet van zijn verhaal, met de muziek die hem zo onsterfelijk maakte.

Datum
vrijdag 16 november, 2018 van 18:30 tot 21:30
Locatie
Brikke Oave
Bekendmaking

Alle grote hits komen aan bod, maar is er ook plaats voor minder bekend werk. Met de zegen en de originele partijen van Denver’s eigen arrangeur Lee Holdridge en een ijzersterke band, is ‘A Tribute to John Denver’ op 16 november te zien in de Brikke Oave in Brunssum.

Jimmy won eerder de Benelux-finale van ’s werelds grootste bandwedstrijd Emergenza. Hij stond op menig festival en speelde voor goed gevulde zalen als de 013, Tivoli en de Melkweg. Eerder dit jaar bracht hij zijn debuutalbum ‘Two shots of love’ uit.

De band bestaat uit André Kok (viool), Janneke Meessen (zang/dwarsfluit), Richard Ritterbeeks (bas), Ingo Jetten (gitaar/pedalsteel), Joep Larue (piano), Robin Zalm (drums).

INFORMATIE:

Datum: 16 november 2018
Foyer open: 18:30 uur
Start optreden: 19:30 uur
Einde optreden: 21:30 uur
Entree:

  • € 12,95 staanplaatsen
  • € 14,95 zitplaatsen
  • € 39,90 zitplaatsen inclusief diner (Start diner 17:45 uur)

Kaartverkoop: klik hier voor tickets, kaarten zijn eveneens verkrijgbaar in het Grand Café en bij Sigarenspeciaalzaak Hermans

Website: www.tributetojohndenver.com