Kleine Beestjes Middag

Zet dit in mijn agenda

Het is weer bijna zover, de kinderen hebben meivakantie en waar kan je dan beter zijn dan op de Brunssummerheide? Trek je buitenspeelkleren aan ga naar buiten. Natuurmonumenten heeft leuke dingen op stapel staan waar je dagelijks aan mee kan doen. Zoals: de Kleine Beestjes Middag.

Datum
dinsdag 01 mei, 2018 van 14:00 tot 16:00
Locatie
Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen
Bekendmaking

 

Als je met een vergrootglas kijkt naar al die kleine kriebelbeestjes, dan zie je pas hoe wonderlijk mooi ze zijn. Bekijk de vleugels en de ogen, ze zijn zo klein en toch zo mooi en waardevol voor de natuur.

Wil je dat ook wel eens zien en leren waarom ze zo belangrijk zijn? Ga dan op dinsdag 1 mei met de boswachter van Natuurmonumenten mee op ontdekkingstocht langs de kleine-beestjes-hot-spots  rondom het bezoekerscentrum van de Brunssummerheide. We vertrekken om 14.00 uur.

Kind met insectEn er is nog meer te doen op de Brunssummerheide!

Van 23 april tot en met 6 mei is het bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg 99 in Heerlen elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kan daar dan terecht voor leuke speurtochten, met al je vragen over de natuur, om te spelen aan de kinderdoewand of hutten te bouwen in het huttenbos.

Tips:

Op pad met de paddenman, op woensdag 25 april

OERRR Knutselkriebels uit de natuur op woensdag 2 mei

Reserveren

Ga je mee tijdens de Kleine Beestjes Middag op 1 mei?

Alle informatie over tijden, kosten en hoe je je kan aanmelden vind je op de website www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide, of tijdens de openingstijden aan de balie van het bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 in Heerlen.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen | 045-5630355

bc.brunssummerheide@natuurmonumenten.nl | www.natuurmonumenten.nl

Vanaf 1 april is het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten geopend van di – vr van 10 – 17 uur. Tijdens de meivakantie ook op maandagen geopend.