OERRR Knutselkriebels uit de natuur

Zet dit in mijn agenda

Het is weer bijna zover, de kinderen hebben meivakantie en waar kan je dan beter zijn dan op de Brunssummerheide? Trek je buitenspeelkleren aan ga naar buiten. Natuurmonumenten heeft leuke dingen op stapel staan waar je dagelijks aan mee kan doen. Zoals: de OERRR Knutselkriebels uit de natuur

Datum
woensdag 02 mei, 2018 van 14:00 tot 15:30
Locatie
Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen
Bekendmaking

 

Op woensdagmiddag 2 mei gaan we natuurknutselen.

Eerst gaan de kinderen onder begeleiding buiten op struintocht naar mooie takjes, dennenappels, steentjes en veertjes. Daarna worden van die vindsels de prachtigste natuurknutsels gemaakt.

Natuurlijk is er begeleiding genoeg om je op ideeën te brengen, maar ook ouders of grootouders kunnen bij je blijven om je te helpen. En je prachtige natuurknutsel mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Knutselende kinderenEn er is nog meer te doen op de Brunssummerheide!

Van 23 april tot en met 6 mei is het bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg 99 in Heerlen elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kan daar dan terecht voor leuke speurtochten, met al je vragen over de natuur, om te spelen aan de kinderdoewand of hutten te bouwen in het huttenbos.

Tips:

Op pad met de Paddenman, op woensdag 25 april

De kleine beestjes middag op dinsdag 1 mei

Reserveren

Wil je ook de OERRR Knutselkriebels uit de natuur beleven?

Alle informatie over tijden, kosten en hoe je je kan aanmelden vind je op de website www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide, of tijdens de openingstijden aan de balie van het bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 in Heerlen.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen | 045-5630355

bc.brunssummerheide@natuurmonumenten.nl | www.natuurmonumenten.nl

Vanaf 1 april is het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten geopend van di – vr van 10 – 17 uur. Tijdens de meivakantie ook op maandagen geopend.