Op pad met de paddenman

Zet dit in mijn agenda

Het is weer bijna zover, de kinderen hebben meivakantie en waar kan je dan beter zijn dan op de Brunssummerheide? Trek je buitenspeelkleren aan ga naar buiten. Natuurmonumenten heeft leuke dingen op stapel staan waar je dagelijks aan mee kan doen. Zoals: op pad met de paddenman.

Datum
woensdag 25 april, 2018 van 14:00 tot 16:00
Locatie
Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen
Bekendmaking

 

kinderen aan het waterEr leven veel meer dieren op de Brunssummerheide dan je zou denken. Veel houden zich goed verborgen als je langs wandelt. Maar de paddenman weet ze te vinden!

Ga dus met hem mee langs de poelen en vennen van de Brunssummerheide. Speciaal voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar gaat hij op zoek naar kikkers, padden en salamanders.

En er is nog meer te doen op de Brunssummerheide!

Van 23 april tot en met 6 mei is het bezoekerscentrum aan de Schaapskooiweg 99 in Heerlen elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Je kan daar dan terecht voor leuke speurtochten, met al je vragen over de natuur, om te spelen aan de kinderdoewand of hutten te bouwen in het huttenbos.

Tips:

De kleine beestjes middag op dinsdag 1 mei

OERRR Knutselkriebels uit de natuur op woensdag 2 mei

Reserveren

Ga je mee met de paddenman op 23 april?

Alle informatie over tijden, kosten en hoe je je kan aanmelden vind je op de website www.natuurmonumenten.nl/brunssummerheide, of tijdens de openingstijden aan de balie van het bezoekerscentrum Brunssummerheide, Schaapskooiweg 99 in Heerlen.

Bezoekerscentrum Brunssummerheide

Schaapskooiweg 99 | 6414 EL Heerlen | 045-5630355

bc.brunssummerheide@natuurmonumenten.nl | www.natuurmonumenten.nl

Vanaf 1 april is het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten geopend van di – vr van 10 – 17 uur. Tijdens de meivakantie ook op maandagen geopend.