Sportinstuif voor jeugd tijdens Nationale sportweek

Zet dit in mijn agenda

De gemeente Brunssum organiseert voor leerlingen van de basisscholen een sportinstuif tijdens de Nationale Sportweek 2018. Op woensdag 26 september kunnen de kinderen uit de groepen 3-6 in Sporthal Rumpen plezier beleven aan allerlei sporten en spellen. De sportactiviteiten maken deel uit van het actieprogramma ‘JOGG’ (Jongeren Op Gezond Gewicht).

Datum
woensdag 26 september, 2018 van 14:00 tot 16:00
Locatie
Heugerstraat 2a, 6443 BS Brunssum
Bekendmaking

 

SportweekDe Nationale Sportweek is de week waarin sport in Nederland extra onder de aandacht wordt gebracht. Dit jaar vindt de Nationale Sportweek plaats van 15 tot en met 29 september 2018.

De activiteiten van de Nationale Sportweek in Brunssum zijn onderdeel van het gezondheidsprogramma ‘JOGG’. Met dit programma wil de gemeente bewegen en sporten onder kinderen van 4 tot 19 jaar stimuleren, om zo overgewicht tegen te gaan. 
De gemeente Brunssum grijpt de Nationale Sportweek aan om diverse sport- en beweegactiviteiten extra onder de aandacht van de doelgroepen te brengen.

Sportinstuif

Tijdens de Sportinstuif op woensdag 26 september kunnen de kinderen uit de groepen 3-6 volop aan de slag met boardingsoccer, badminton, tafeltennis, judo en turnen. Ook is er een luchtkussen.

De Sportinstuif is helemaal gratis! Let op: gymschoenen zijn verplicht!