Wat betekent Kerstmis voor jou?

Zet dit in mijn agenda

Wat betekent Kerstmis voor mij? Gaat Kerstmis over “cadeautjes krijgen” of gaat het juist over “samen zijn”? Als je die vraag stelt aan verschillende mensen van verschillende leeftijden krijg je ook verschillende antwoorden.

Van
zaterdag 15 december, 2018 om 19:00
Tot
zondag 16 december, 2018 om 22:00
Locatie
Pelgrimskerk, Horizonstraat 73, Treebeek Brunssum
Bekendmaking

 

Juist daarom is het zo leuk om het gezamenlijke concert van Jeugdkoor de Pareltjes en Jokola te bezoeken op zaterdag 15 december om 19.00 in de Pelgrimskerk, Horizonstraat 73 in Brunssum. Tijdens deze concertavond met als thema “That’s christmas to me” zullen verschillende leden van beide koren (in diverse leeftijden) u namelijk precies vertellen wat Kerstmis voor hen betekent. Als u daarbij de prachtige klanken van deze twee kwaliteitskoren uit Brunssum optelt, weet u al dat dit een topavond gaat worden met heerlijke Kerstmuziek, sfeer en gezelligheid. 

Kleine, warme fijne liedjes zullen worden afgewisseld met heerlijke Kerst meezingers en -swingers en de prachtige akoestiek en sfeer van de Pelgrimskerk maken het gehele plaatje natuurlijk af. Kaarten kosten slechts 5 euro per stuk en voor kinderen t/m 12 jaar betaalt u slecht 2,50 per kind. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van beide koren of via Assurantiekantoor de Ruijter in Brunssum. Dus als u echt in kerstsfeer wil komen, dan zien we u op 15 december.

Meer info op www.jokola.eu

Jokola1Jokola2