BloteVoetenPark

In het Brunssumse Schutterspark ligt het eerste BloteVoetenPark van Limburg. Het pad, dat over een lengte van 4 kilometer door een gevarieerd natuurgebied loopt, trakteert de bezoeker op een unieke natuurbeleving.

Een wandeling door het BloteVoetenPark trakteert wandelaars op diverse thema's om de natuurbeleving te verdiepen. Er zijn doe-activiteiten zoals vrolijke voetenspelletjes en hindernissen die je kunt overwinnen. Ook tref je Keltische thema's aan zoals de triade en het labyrinth. Uitrusten kan onderweg aan de "droomvijver" en op de vele bankjes, die in het hele park staan.

De wandelaar loopt over verschillende ondergronden waardoor de voeten worden gevoed door 100% natuurlijke prikkels. Door met je blote voeten de natuur te betreden, ervaar je de natuur veel directer. Je wordt je bewust van je omgeving. Je bent anderhalf tot twee uur onderweg, waarna je je na afloop kwikker en fitter voelt.

Het BloteVoetenPark is voor alle leeftijden, van 4 tot 84 jaar. Iedereen is van harte welkom. Bezoekers, MTB'ers, wandelaars en fietsers kunnen (na)genieten op het natuurterras of in het vernieuwde horecagebouw.

Op de website van het BloteVoetenPark vindt u meer informatie.