Gratis Cadeaukaart vanaf nu te gebruiken

De gratis Cadeaukaart die alle Brunssumse huishoudens rond 1 april ontvingen, kan vanaf nu worden gebruikt.

De kaart, met een waarde van 25 euro, kan bij een groot aantal Brunssumse ondernemers worden besteed.

Kijk hier voor een overzicht van de deelnemende ondernemers.

Cadeaukaart is nu geactiveerd

In december 2020 besloot de gemeenteraad van Brunssum om alle huishoudens een gratis Cadeaukaart te schenken. De kaart werd rond 1 april 2021 bij alle, circa 14 duizend, Brunssumse huishoudens bezorgd. Vanwege de toenmalige lockdown-maatregelen kon de Cadeaukaart toen nog niet worden uitgegeven. 

Inmiddels zijn winkels, horeca, recreatie en andere bedijven weer (deels) open gegaan. Vandaar dat de gemeente de uitgedeelde Cadeaukaarten nu heeft geactiveerd. Alle huishoudens ontvangen deze week een brief waarin staat dat de gratis Cadeaukaart nu gebruikt kan worden. De gemeente wil hiermee een impuls geven aan lokale bestedingen en het lokale bedrijfsleven hiermee, na een moeilijke coronaperiode, extra ondersteunen.

Geen Cadeaukaart ontvangen?

Rond 1 april 2021 ontvingen alle huishoudens in Brunssum één Cadeaukaart per post.

Als er op een bezorgadres géén kaart is ontvangen, of als de kaart verloren is gegaan, kon er tot en met vrijdag 25 juni 2021 voor dat adres een vervangende Cadeaukaart worden aangevraagd. 

LET OP: Op dit moment is het dus niet meer mogelijk om een nieuwe kaart aan te vragen als u uw kaart kwijt bent of een er geen gehad hebt. 

 

De aanvragen die vóór 25 juni zijn gedaan, zijn zorgvuldig beoordeeld. De aanvragers hebben hierover bericht gekregen of ontvangen dit binnenkort. Bent u het niet eens met de beslissing die u heeft ontvangen? Dan kunt u een klacht indienen. Doe dit dan door een e-mail te sturen naar gemeente@brunssum.nl