De speeltuinen gaan weer open!

Tijdens het Paasweekend gaan de speeltuinen in Brunssum weer open!

Talloze vrijwilligers hebben de afgelopen winter hard gewerkt om de speeltuinen weer helemaal op te knappen, zodat in het komende seizoen weer heel veel kinderen er kunnen komen spelen, stoeien en ravotten.

Op zaterdag 20 april (Paaszaterdag) openen de speeltuinen Treebeek en Buschkesberg de deuren. Speeltuin Klaver-4 gaat open op maandag 22 april (Paasmaandag).

Openingsacties

Elke speeltuin biedt bijzondere acties op de openingsdag.

Speeltuin Treebeek is op zaterdag 20 april open van 14 tot 16.30 uur. Toegang is die dag helemaal gratis. Houders van een seizoenskaart 2018 maken kans op een gratis kaart voor het nieuwe seizoen!

Speeltuin Buschkesberg gaat op zaterdag 20 april ook open om 14 uur. Alle kinderen krijgen een snoepzakje en mogen zoeken naar paaseieren. Leden krijgen een gratis lot voor een loterij met leuke (chocolade)prijzen.

Speeltuin Klaver-4 opent op maandag 22 april om 13 uur de deuren. Er zijn echte Paashazen aanwezig die voor de kinderen paaseieren hebben verstopt! Alle kinderen krijgen ook een leuke traktatie.

Seizoen 2019

Voor de openingstijden van de speeltuinen tijdens het nieuwe seizoen: zie onderstaand overzicht.

overzicht speeltuinen

Speeltuin Treebeek ligt aan de Planeetstraat 1, Speeltuin Buschkesberg aan de Chopinstraat en Speeltuin Klaver-4 aan de Florence Nightingalestraat.