Flamenco in het Openluchttheater

Op zondag 10 oktober kun je genieten van hartverwarmende flamenco in het Openluchttheater. De muzikale show, gebracht door Labryénco, begint om 15 uur en duurt tot 17 uur.

Labryenco_3Labryénco is een flamenco-band opgericht door gitarist/componist Alain Labrie, die de beste muzikanten om zich heen heeft verzameld. 
Hun muziek is een overweldigende mix van flamenco gitaar, vette groovy percussie, warme fretloze bas, virtuoze viool en fantastische flamenco vocalen. De wervelende muzikale show wordt aangevuld met spetterende dans van Conchita Boon, één van Europa's allergrootste talenten binnen de hedendaagse flamenco-dansscene.

De entree voor deze Flamencomatinee is 15 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar via Tickli

Het Openluchttheater ligt in het Vijverpark in Brunssum. In de nabijheid van het theater is voldoende gratis parkeergelegenheid, onder meer op het Lindeplein en het Alsdorfplein.

Corona

De voorstelling is alleen toegankelijk na vertoon van een coronatoegangsbewijs. 
Tot een coronatoegangsbewijs behoort een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of testbewijs. Je kunt een bewijs downloaden via de CoronaCheck-app, of op papier printen via de website van CoronaCheck.

Neem naast het coronatoegangsbewijs ook je toegangskaartje en een legitimatiebewijs mee.