Gratis Cadeaukaart voor Brunssumse huishoudens

Voor veel huishoudens in Brunssum zijn het financieel zware tijden door de hoge inflatie en de hoge energiekosten. Daarom hebben bestuur en gemeenteraad van Brunssum besloten om alle huishoudens een extraatje te bezorgen in de vorm van een gratis Ons Brunssum Cadeaukaart van 25 euro.

In 2021 –tijdens de coronapandemie- ontving ook ieder huishouden een gratis cadeaukaart. Wethouder Hugo Janssen: "Het voornaamste doel was toen de lokale kleinere ondernemers een hart onder de riem te steken. En natuurlijk was het ook toen een cadeautje voor de mensen in Brunssum. Maar deze keer heeft de gemeenteraad en het college van Burgemeester en wethouders de actie vooral op touw gezet om de inwoners van Brunssum te helpen."

Voor iets leuks of gezelligs óf noodzakelijks

"We realiseren ons heel goed dat veel Brunssumers het financieel best lastig hebben", vervolgt Janssen. "En natuurlijk brengt deze kaart niet de oplossing voor echte financiële problemen. Daarvoor bieden we als gemeente andere ondersteuning. Wie dat nodig heeft kan ons daarvoor altijd bellen. Maar juist nu willen we álle huishouden dat financiële extraatje bieden voor iets leuks of gezelligs óf voor een noodzakelijke aanschaf."

Te gebruiken vanaf 15 mei 2023

gratis cadeaukaart 2023De speciale paarse uitgave van de "OnsCadeautjeBrunssum" valt tussen 5 en 13 mei 2023 in de bus bij elk huishouden. Op de envelop staat al dat er een cadeautje inzit. Maar het bedrag van 25 euro is dan om veiligheidsreden nog niet actief. De kaart is te gebruiken vanaf maandag 15 mei 2023 en is tot 15 mei 2025 geldig. Op de website van Ons Brunssum vindt u altijd de laatste informatie over de cadeaukaart en bij welke ondernemers u de cadeaukaart kunt besteden. Er zijn heel veel ondernemers die meedoen. Dat varieert van winkels tot recreatie en van beauty tot horeca. Er zit dus altijd iets voor u bij. 

Altijd even checken

De verspreiding is uiteraard met veel zorg voorbereid, zodat ieder huishouden de paarse Ons Brunssum Cadeaukaart daadwerkelijk ontvangt. Hou uw brievenbus dus goed in de gaten tussen 6 en 13 mei. Check ook even of de kaart inderdaad geladen is met 25 euro. Op de achterzijde staat hoe u dat doet. 

De kaart is overigens gemaakt van hergebruikt materiaal en kan na gebruik bij het oud papier.

Kijk voor informatie over o.a. uw saldo, de algemene voorwaarden, de deelnemende winkels en horeca- en vrijetijdsgelegenheden op www.onsbrunssum.nl/cadeaukaart.

Zoals bij elke actie, zijn er hier ook officiële regels. U kun deze hier  inzien.