Ontmoetingsplek voor ondernemers

Het MKB-Limburg Ondernemersplatform is live. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis.

De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. Om de crisis het hoofd te bieden, is het essentieel dat ondernemers elkaar helpen waar mogelijk.

MKB-Limburg heeft daarom in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum en een trainingsprogramma Crisismanagement. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

MKB PlatformOnline trainingsprogramma Crisismanagement

Dit 5-weekse programma bestaat uit verschillende online trainingen met als doel om ondernemers te helpen om de huidige problematiek het hoofd te bieden.

Modules die per week aan bod komen zijn: Inventarisatie, Crisismanagement, Netwerken & samenwerken, Inspireren, innovatie & efficiëntie en Toekomstbestendig denken. De eerste module van het online trainingsprogramma start op maandag 30 maart.

Een forum

Een plek waar ondernemers elkaar en experts ontmoeten om informatie uit te wisselen over 8 gerelateerde onderwerpen. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. .

Verschillende activiteiten

Voor deelnemende ondernemers zijn er wekelijkse live Q&A sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen. Feedback op specifieke vragen worden gegeven door ervaren business coaches.

Kosteloos aanmelden kan via www.mkblimburgondernemersplatform.nl.

Dé ontmoetingsplek voor ondernemers in Limburg tijdens de coronacrisis.