Speciale bevrijdingskrant

Deze week wordt in heel Brunssum een speciale Bevrijdingskrant huis-aan-huis verspreid.

In de krant lees je het complete programma van het bevrijdingsweekend in Brunssum, van donderdag 19 tot en met zondag 22 september.

Spektakel

Je leest over de Family Day & Veteranendag. Over de Taptoe. Het vuurwerk. De Ticker Tape. De concerten. De debatten. De theatervoorstellingen.

Je leest over het spektakel. De marine die naar Brunssum komt. De JSF-simulator. De Patriot-raketten. Re-enactors die de dagen van 1944 opnieuw tot leven brengen.

Bijzondere gasten

je leest over onze bijzondere gasten. Veteranen die in 1944 Brunssum bevrijdden, zijn weer terug. 
De Britse ambassadeur neemt, namens de 328 Britse soldaten op ons ereveld, een hoge onderscheiding in ontvangst. De dochter van Vera Lynn spreekt namens haar moeder. Maarten van Rossem komt debatteren...
... En we verwelkomen meer dan 100 gasten uit Engeland, Australië en Canada. Dit zijn nabestaanden van de soldaten op het Brunssums ereveld. Samen met ons brengen ze een eerbetoon aan hen die een offer brachten voor onze vrijheid.

Gratis krant

De Bevrijdingskrant wordt huis-aan-huis in heel Brunssum verspreid. Heb je geen krant ontvangen? Haal dan een exemplaar af in de gemeentewinkel aan het Lindeplein.

Vier de vrijheid in Brunssum. Kijk op www.bevrijdingbrunssum.nl.

voorpagina bevrijdingskrant