Speciale herdenkingsmunt te koop

De gemeente Brunssum brengt bij gelegenheid van de viering van '75 jaar vrijheid' een speciale herdenkingsmunt uit. De munt is los verkrijgbaar, of verpakt in een geschenkdoosje. De munt is te koop vanaf zaterdag 7 september 2019.

herdenkingsmuntDe herdenkingsmunt bestaat uit een Engelse zijde en Nederlandse zijde. De Engelse zijde toont het wapenschild van Brunssum waaruit de 'v' van 'vrijheid' opstijgt. De andere zijde toont het oud raadhuis van Brunssum in de Nederlandse driekleur, met daaronder de Amerikaanse en Britse vlaggen.

De munt kost 7,50 euro in de losse variant, en 10 euro verpakt in de geschenkdoos. Van de losse munten zijn 300 exemplaren verkrijgbaar, van de munten in geschenkdoos slechts 100!

Te koop

Op zaterdag 7 en zaterdag 14 september is de munt te koop in de centrale hal van winkelcentrum De Parel in Brunssum, ter hoogte van de Blokker. Verkoop is beide zaterdagen van 12 tot 14 uur. 
Bij deze gelegenheid worden ook speciale draagspeldjes te koop aangeboden. Deze kosten 2 euro per stuk.

De speciale herdenkingsmunt en -speldje worden uitgegeven bij gelegenheid van de viering van '75 jaar vrijheid' in Brunssum. Kijk voor meer informatie over de Brunssumse Bevrijdingsfeesten op www.bevrijdingbrunssum.nl.