World Cleanup Day 16 september

World Cleanup Day is de grootste jaarlijks opschoonactie ter wereld. Ook in Brunssum vinden er diverse opschoon activiteiten plaats. Help jij mee je wijk een stukje schoner te maken?

World-clean-up-day-septemberWe hebben een overzicht gemaakt van alles opschoonlocaties in Brunssum. Aanmelden kan bij de betreffende wijkorganisator.

 

Zuid

Start om 9.30 uur. Eindtijd omstreeks 12.00 uur. Locatie De Burcht, Wieënweg 18. Na afloop kopje koffie/thee en een stukje vlaai.
Aanmelden kan via e-mail naar zuid@buurtnetwerkbrunssum.nl

Noord

Start om 11.00 uur bij het Noorderhuis. Eindtijd 14.00 uur Noorderhuis. Dat is ook het inzamelpunt van het zwerfafval. Na afloop koffie/thee/fris en wat lekkers.
Wil je liever in je eigen wijk opruimen maar heb je geen stok, en hesje laat dat via de mail weten, dan kunnen we die verzorgen.
Aanmelden tot 13-9-2023 i.v.m. voorbereidingen via: noord@buurtnetwerkbrunssum.nl

 
Oost

Start op twee locaties: St. Josephkerk (Gregoriuslaan), starttijd 10.00 uur. Locatie Hammerhoes (Brunahildestraat), starttijd 10.15 uur. Eindtijd omstreeks 12.15 uur bij het Hammerhoes met koffie/thee. 
Hammerhoes is ook het inzamelpunt van het zwerfafval. Bij vragen/aanmeldingen mailen naar info@john-hermans.eu

 
West

Start om 14.30 uur bij Stichting De Droomgaard (Wijenweg 121). Eindtijd omstreeks 16.30 uur bij de Droomgaard. Dat is ook het inzamelpunt van het zwerfafval.
Bij vragen/aanmeldingen mailen naar projectzwerfvuil@outlook.com

 
Centrum

Starttijd is 10.00 uur. Eindtijd omstreeks 12.00 uur. Locatie Buro Brunssum (Kerkstraat 3).
Aanmelden en/of vragen kan via brunssumcentrumschoon@outlook.com