Zaterdag 25 juni: help een kind en doneer uw fiets!

Heeft u één of misschien zelfs wel meerdere fietsen over? Die u niet meer gebruikt? En zijn deze nog in een redelijke tot goede staat? Doneer deze fietsen dan en help een schoolgaand kind!

Veilig op de fiets naar school is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Dat geldt zeker voor kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen. Het ANWB Kinderfietsenplan zamelt daarom gebruikte fietsen in. Nadat ze zijn opgeknapt of gerepareerd, worden deze fietsen geschonken aan schoolgaande kinderen uit minima-gezinnen.

Waar en wanneer?
Heeft u thuis fietsen staan die u kunt missen? Doneer die dan op zaterdag 25 juni bij Betere Buren aan de Boschstraat 18 in Brunssum. Daar kunt u op deze zaterdag terecht tussen 11 en 14 uur. Lukt het niet om uw fiets(en) zelf weg te brengen? Betere Buren komt graag bij u langs. Bel voor het maken van een afspraak, (045) 727 1250. U kunt ook op andere dagen uw fiets komen brengen of laten ophalen. Betere Buren is geopend maandag t/m donderdag van 08.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur.

Gun uw fiets een tweede leven en doe er een schoolgaand kind een plezier mee! Alvast bedankt!