Eerste hulp bij energiebesparing

Heeft u vragen over energie besparen? In de nieuwe WoonWijzerWinkel in Parkstad Limburg kunt u terecht met al uw vragen over duurzaam wonen. Ook kunt u meteen de duurzame oplossingen in het echt zien.

Wist u dat u met hele simpele, kleine maatregelen al flink kunt besparen op uw energierekening? Deze kleine maatregelen zijn vaak door u zelf uit te voeren. Dat is beter voor het klimaat én voor uw portemonnee. Ook hiervoor kunt u advies inwinnen bij de WoonWijzerWinkel en kunt u terecht in de WoonWijzerWebshop. 

90 euro cadeau

U krijgt, als woningeigenaar in één van de Parkstad-gemeenten, €90,- cadeau van uw gemeente voor energiebesparende maatregelen of duurzaam advies. U kunt zelf een box vullen met artikelen die voor u interessant zijn. Kijk op www.woonwijzerwinkel.nl/RRE-limburg  voor de voorwaarden en de uitleg.

Adviseurs

Wilt u graag grotere stappen maken richting een duurzame woning? Laat u dan adviseren door de onafhankelijke adviseurs van de WoonWijzerWinkel Limburg. In deze nieuwe winkel kunt u terecht voor al uw vragen omtrent duurzaam wonen. Kom langs bij de WoonWijzerWinkel Limburg aan de Roda JC Ring 61, Unit 1 in Kerkrade. 

Kijk voor de openingstijden op www.woonwijzerwinkel.nl