Te weinig geld voor je kind? De gemeente helpt!

Je wilt dat je kinderen blijven voetballen, hockeyen of naar scouting blijven gaan, net als leeftijdsgenoten. Helaas kan het voorkomen dat je minder te besteden hebt. Is het momenteel lastig om sportcontributie, een fiets, een verjaardagsbox of een laptop voor school te betalen? De gemeente helpt.

Het is fijn dat de scholen weer open kunnen en er ook weer activiteiten als buitensporten en scouting plaatsvinden. Maar voor veel kinderen is dit niet mogelijk vanwege de financiële zorgen die er thuis zijn waardoor er geen geld meer is voor de voetbalclub, scouting, dansles of verjaardag vieren. Terwijl deze kinderen, juist nu, het ontzettend hard nodig hebben om te bewegen, sporten, en mee te doen met leeftijdgenoten.

Vraag nu aan!

Ben je een ouder met weinig geld? Of ken je een kind dat opgroeit in deze situatie? Vraag dan om hulp en financiële steun. Dat doe je bij de Stichting Leergeld. Hier kun je aanvragen doen voor bijvoorbeeld een schoolreisje, zwemles of een andere sport, muziek, theater- of dansles, een uitje of een verjaardagsbox. Je kunt meerdere dingen tegelijk aanvragen.

Zijn er meer kinderen in het gezin? Je kunt voor alle kinderen een aanvraag doen. Ga naar www.leergeld.nl en dien je aanvraag in.