60+? Kom mee voetballen!

De gemeente Brunssum organiseert dit voorjaar een training voor mensen van 60 jaar en ouder die (weer) in teamverband willen voetballen. Walking Football heet deze voetbal-vorm. Op donderdag 12 maart 2020 is er in Brunssum een kick-off bijeenkomst voor geïnteresseerden.

Walking Football (wandelvoetbal) is bedoeld voor mensen die graag nog in teamverband willen voetballen, maar die niet meer de conditie hebben voor het traditionele spel. 

Deelnemers spelen op een kwart veld. Rennen en slidings zijn niet toegestaan. Walking Football is daarmee meer recreatief dan competitief. Maar het belangrijkste is dat liefhebbers dankzij Walking Football een leven lang van voetbal kunnen blijven genieten. 

Walking Football is ook een uitgelezen kans om betrokken te raken bij een team. Mensen ontmoeten en gezelligheid staan ook centraal. Net als verantwoord bewegen.

Walking Football in Brunssum

Walking Football komt op donderdag 12 maart naar Brunssum. Dan vindt er vanaf 10 uur een kick-off bijeenkomst plaats bij SV Langeberg.
Tijdens de bijeenkomst wordt een presentatie en uitleg gegeven over Walking Football. Daarna is er gelegenheid tot het afleggen van een fitness-test en deelname aan een training. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.

Tijdens de kick-off kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor een Walking Football-team. Dit team gaat in de weken daarna aan de slag met wekelijkse trainingen. Het is de bedoeling dat er nog vóór de zomer van 2020 een Walking Football Toernooi wordt georganiseerd in Brunssum.
Deelname aan het Walking Football-programma is gratis.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in (vrijblijvende) deelname aan de kick-off bijeenkomst op donderdag 12 maart? Stuur dan een mail naar bjorn.broeders@brunssum.nl. Vermeld daarin de volledige naam, geboortedatum en een mobiel nummer. 

Kick-off bijeenkomst Walking Football, donderdag 12 maart 2020, vanaf 10 uur, SV Langeberg, Sportpark In de Struiken, Hendrick Avercamp 1, Brunssum.