Kent u iemand die de Witte Anjer Prijs verdient?

Kent u iemand die zich inzet voor erkenning en waardering van veteranen in Nederland? U kunt deze persoon dan nomineren voor de Witte Anjer Prijs. Doe dat vóór 31 maart 2024.

Witte anjer 2024Voor de prijs komt iedereen in aanmerking die zich inzet voor onze veteranen. Denk aan de oprichter van een veteraneninloophuis, een ondersteunend thuisfront, een burgemeester die zich elk jaar extra inzet om een lokale Veteranendag te organiseren, of simpelweg de buurman/buurvrouw die altijd klaarstaat.

Door iemand te nomineren voor de Witte Anjer Prijs zet u diegene in het zonnetje en krijgt u de kans om hem of haar te bedanken voor zijn of haar inzet.


 

Witte Anjer

Het Nationaal Comité Veteranendag reikt sinds 2018 jaarlijks de Witte Anjer Prijs uit aan mensen die een bijzondere rol spelen in het leven van veteranen. 

De Witte Anjer is een symbool van waardering voor alle Nederlandse veteranen. De steun van naasten of van de omgeving kan ontzettend belangrijk zijn voor veteranen. Kijk hier voor meer informatie.

Nominaties

Kent u iemand die een Witte Anjer verdient?
Dien uw nominatie in vóór 31 maart 2024. Dat kan via deze website

De nominaties worden beoordeeld door een jury die een selectie van 20 nominaties maakt. Deze 20 genomineerden worden uitgenodigd voor de Witte Anjer Prijsuitreiking op 13 juni 2024, waar de winnaar officieel bekend wordt gemaakt.