Theater met Roger Lataster en Ivo Rosbeek

Op zaterdag 21 september 2019 vindt in de Brikke Oave een eenmalige theater-voorstelling plaats, 'Vrijheid - en wat NU?'. De theatervoorstelling, gebracht door Roger Lataster en Ivo Rosbeek, is onderdeel van de Brunssumse Bevrijdingsfeesten. Kaartjes voor deze voorstelling zijn nu te koop!

RogerIn september 2019 viert Brunssum 75 jaar bevrijding. Voor mensen geboren en opgegroeid in Nederland na de Tweede Wereldoorlog is vrijheid heel gewoon. Maar hoe voelt een wereld waarin die vrijheid níet vanzelfsprekend is? De voorstelling 'Vrijheid... en wat NU?' dompelt je in een wereld waarin je heel even ervaart hoe het is om niet in vrijheid te leven.

Reis naar 1943
'Vrijheid... en wat NU?' is een productie van Theatergroep Xtravagant in opdracht van de gemeente Brunssum. Onder leiding van regisseur Max Foxen brengen Roger Lataster en Ivo Rosbeek een dramatisering van het thema 'vrijheid'. 

Bezoekers van de voorstelling maken een reis naar de oorlog van 1943 en weer terug, naar het heden. Hoe voelt het als je vervolgd wordt en je vrijheid wordt afgepakt? Hoe ervaar je, vanuit die beklemmende beleving, (opnieuw) de vrijheid? Door de verrassende, veelzijdige theatervorm maakt Xtravagant het thema 'Vrijheid... En Wat NU?' direct en dramatisch invoelbaar.

'Vrijheid... en wat NU?' is een zintuiglijke ervaring die hoorspel, expositie en theater combineert in een multi-mediaal spektakel.

Kaartjes
'Vrijheid... En Wat NU?' beleef je op zaterdag 21 september 2019 in de Brikke Oave in Brunssum. 

De voorstelling kost 7,50 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar in diverse tijdvakken, tussen 18 en 20.20 uur. Je bepaalt dus zelf wanneer je reis begint! 

Ben op tijd, want 'Vrijheid... En Wat NU?' is een ervaring die je niet wilt missen! Kaartjes voor dit evenement koop je via deze link: https://shop.tickli.nl/tickets/gemeente-brunssum.