Het oude raadhuis

Het oude raadhuis is een karakteristiek wit gebouw dat uit 1919 dateert en midden in het centrum van Brunssum ligt.

De trouwzaal is klassiek ingericht en bevindt zich op de eerste verdieping van het oude raadhuis. Er is voldoende gelegenheid om mooie foto's te maken van uw onvergetelijke dag (o.a. op het balkon en op het bordes). Op loopafstand van deze locatie ligt het prachtige Vijverpark dat zich uitstekend leent voor een mooie bruidsreportage.

Een aantal kenmerken van deze locatie:

  • De trouwzaal biedt normaal aan circa 35 personen een zitplaats (met de mogelijkheid om dit uit te breiden met 20 staanplaatsen). Vanwege de coronamaatregelen is het aantal personen in de trouwzaal van het oude raadhuis is beperkt tot 15 personen. Dit is (en blijft) de maximale capaciteit zolang de 1,5 meter maatregel geldt. Ook de trouwambtenaar en een eventuele bode of fotograaf tellen mee, dus hou daar rekening mee. Klik hier voor de aangepaste indeling van de zaal. 
  • De trouwzaal ligt op de eerste verdieping. er is geen lift aanwezig. De trouwzaal is dan ook helaas niet rolstoeltoegankelijk.
  • Er is een audio-installatie aanwezig om muziek af te spelen
  • Inclusief bruidsauto mogen er 5 auto's parkeren voor het oude raadhuis. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op loopafstand aanwezig.
  • U mag in en om het oude raadhuis niet strooien met rijst en dergelijke.
  • Omdat het oude raadhuis een gemeentelijk gebouw is, vragen wij u dringend om een mondmasker te dragen. Zodra u in de trouwzaal zit, kunt u uw mondmasker uiteraard af doen. 

Benieuwd hoe de trouwzaal er uit ziet? Bekijk de foto impressie.