Wegwerkzaamheden Langeberg

Tijdens de zomermaanden vindt asfaltonderhoud plaats aan diverse wegen in de wijk Langeberg.

Wieënweg

Donderdag 25 juni en vrijdag 26 juni worden diverse putranden vervangen. De Wieënweg wordt deze dagen in delen afgesloten. Einde van de dag is de gehele weg weer opengesteld.
Maandag 29 juni wordt het wegdek gereinigd. Dinsdag 30 juni wordt de rijweg voorzien van een slijtlaag. Let op: deze dagen is de Wieënweg beperkt bereikbaar. 
Dinsdag 14 juli wordt de rijweg opnieuw gereinigd. Woensdag 15 juli en donderdag 16 juli wordt de rijweg voorzien van een slemlaag. Het verzoek aan omwonenden is om op de genoemde dagen geen auto’s te parkeren op of langs de Wieënweg. 

Weg naar LTC tennisbaan

Dinsdag 14 juli wordt de rijweg gereinigd. Woensdag 15 juli wordt de rijweg voorzien van een slemlaag. Het verzoek aan omwonenden is om op de genoemde dagen geen auto’s te parkeren op of langs de rijweg.

Achterpaden Langeberg

In de week van 17 augustus worden de achterpaden onkruidvrij gemaakt. Maandag 24 augustus worden de paden achter de woningen in de wijk Langeberg gereinigd. Van dinsdag 25 augustus t/m vrijdag 28 augustus worden de paden voorzien van een slemlaag. 

Algemene informatie

Op de delen waar gewerkt wordt zal de rijweg geheel worden afgesloten. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. Hierdoor zijn slechts delen van wegen niet bereikbaar.
Het is mogelijk dat er buiten de genoemde periodes van wegafsluitingen nog kleine voorbereidende en/of afrondende werkzaamheden plaatsvinden.
Gedurende deze periode geldt er een parkeerverbod in en langs het afgesloten werkvak. Het is niet toegestaan voertuigen op of langs de weg te parkeren, ook niet in de langparkeervakken.