Ondernemersloket

Het ondernemersloket is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente. Een wegwijzer voor starters, doorstromers en nieuwkomers op de Brunssumse bedrijvenmarkt.

Contact met ondernemersloket

U kunt het ondernemersloket bereiken via gemeente@brunssum.nl.

Het ondernemersloket biedt informatie over bestemmingsplannen, vergunningen, horeca & detailhandel, bedrijfshuisvesting, vestigingsfactoren en economisch beleid. Het ondernemersloket kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt u bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis.

Startende ondernemers

Ook voor het starten van een bedrijf in Brunssum kunt u terecht bij het ondernemersloket.

Onder starters verstaan wij zowel jonge bedrijven als mensen die zich oriënteren op het starten van een eigen bedrijf.

Starterscentrum Limburg

Als startende ondernemer kunt ook terecht bij het Starterscentrum Limburg

Op de website van het Starterscentrum Limburg vindt u meer informatie.

Ondernemersplein 

De rijksoverheid heeft alle informatiebronnen binnen de overheid met elkaar verbonden, zodat u direct en eenvoudig een goed antwoord krijgt op alle vragen aan de overheid. Het bedrijvenloket heeft zich bij het Ondernemersplein aangesloten, zie de website van het Ondernemersplein.

Streetwise

De gemeente spant zich ook samen met de stichting Streetwise in om nieuwe huurders te vinden voor leegstaande winkelpanden. Geïnteresseerde nieuwe ondernemers kunnen contact opnemen met de stichting en hun voorstel bespreken.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van stichting Streetwise.