Evenementen

 • Evenementenkalender

  De evenementenkalender biedt een overzicht van de evenementen die plaatsvinden in de gemeente Brunssum.

 • Openluchttheater

  Het Openluchttheater, ontworpen door architect J. Bergmans in opdracht van de Staatsmijnen, bestaat al sinds 1951. In 2012 is het theater, dat ruimte biedt voor 400 bezoekers, geheel opgeknapt in opdracht van de gemeente Brunssum.

 • Brikke Oave

  Niet alleen is de Brikke Oave al jarenlang het multifunctionele gebouw voorzien van Grand Café, terras en zalen, in de vorm van een nieuw pand is de Brikke Oave ook nog eens in een prachtig nieuw jasje gestoken.

 • Kerst vier je samen

  Op 14, 15 en 16 december kun je winters genieten op een sfeervol Lindeplein. Op het plein presenteert gevarieerd talent uit Brunssum en de regio een muziekprogramma op het podium. Voor de jeugd is er weer een schaatsbaan en voor de allerkleinsten een carrousel. Natuurlijk is er ook weer horeca aanwezig met lekkere gerechten geserveerd vanuit verschillende foodtrucks.

  Op het plein kun je vertoeven om te eten, te drinken, te luisteren en te vertellen, kortom samen te genieten. We hebben een volledig programma op vrijdag van 17.00 tot 22.00uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00uur.

 • Week van de Pleegzorg

  08 oktober 2018

  In de week van 31 oktober - 7 november 2018 vindt de Week van de Pleegzorg plaats.

Uitgelicht