Nieuws

 • Kent u iemand die een lintje verdient? 20 maart 2019

  In Brunssum krijgen ieder jaar bijzondere inwoners een lintje. Mensen die zich inzetten voor een ander. Die met grote toewijding vrijwilligerswerk doen. Die de spil vormen van een vereniging. Mensen die door die inzet een bijzondere onderscheiding verdienen – een koninklijke onderscheiding. Maar dan moeten ze daarvoor wél voorgedragen worden. De gemeente is daarom op zoek naar tips van bewoners.

 • Badhokjes oude zwembad behouden 20 maart 2019

  Schuilplaats Joodse kinderen wordt op deze manier in ere hersteld.Op 15 maart gaven gedeputeerde Eric Geurts en wethouder Hugo Jansen samen met Jack Aldewereld en Arie de Zeeuw van de Heemkundevereniging Brunssum het startsein voor de renovatie van de badhokjes bij de oude locatie van het zwembad van Brunssum.

 • Vacature Meewerkend Voorman / Werkbegeleider Betere Buren 19 maart 2019, pdf, 369kB

  Betere Buren is het Mensontwikkelbedrijf van de Gemeente Brunssum. Voor het aandachtsgebied 'Groen' van het werkbedrijf is Betere Buren op zoek naar een Meewerkend Voorman/Werkbegeleider (32-36 uur). U kunt via de IGOM-website reageren op deze vacature tot en met 2 april 2019.

 • Stemmen zonder drempels 19 maart 2019

  Op woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats voor Provinciale Staten en het Waterschap Limburg.

 • Gratis Bevrijdingsposter af te halen 14 maart 2019

  Brunssum viert in september 2019 de Bevrijdingsfeesten. Het is dan precies 75 jaar geleden dat Amerikaanse troepen Brunssum bevrijdden. Bij de gemeente zijn nu gratis Bevrijdingsposters af te halen.