Nieuws

 • De politie komt naar je toe! 15 januari 2019

  De politie komt naar je toe. Op zaterdag 19 januari 2019 staat de politie op het Lindeplein in Brunssum met het Mobile Media Lab. Hier krijg je van alles te horen over alcohol en uitgaan: NIX18. Je ouders zijn ook van harte welkom.

 • Drone filmt verkeersstromen 14 januari 2019

  Op maandag 28 januari 2019 zal een drone opnames maken van de verkeersstromen op de rotonde Zorgplein (Prins Hendriklaan/Rimburgerweg). De drone wordt ingezet in opdracht van de gemeente Brunssum.

 • Controle foutparkeren in de wijk 10 januari 2019

  De gemeente Brunssum ontvangt steeds vaker klachten over foutparkeren in de Brunssumse wijken.
  Daarom controleert de gemeente vanaf eind januari nadrukkelijk op foutparkeerders. Deze controles vinden óók plaats in de avonduren.

 • Vacature stagiaire communicatie 09 januari 2019

  Zijn de woorden Instagram, Snapchat, WhatsApp, Facebook en LinkedIn onderdeel van jouw dagelijkse vocabulaire? Ben jij een echte social media pro met frisse ideeën? Eentje die graag voor het perfecte (totaal)plaatje gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Gezocht: mensen met verhalen over de Bevrijding 09 januari 2019

  Heeft u de Bevrijding van Brunssum in september 1944 meegemaakt? Heeft u leuke anekdotes over deze bijzondere dagen? Wilt u deze verhalen vertellen in een speciale Bevrijdingsfilm die de gemeente Brunssum gaat maken? Neem dan snel contact met ons op.

Uitgelicht