Nieuw in het stadsjournaal: Buro Brunssum is open!

Op vrijdag 6 oktober ging Buro Brunssum open. Buro Brunssum is een plek waar je terecht kunt voor inspireren, informeren of leren. Het is een plek voor Brunssum en Brunssumers. Buro Brunssum vind je voortaan in de Kerkstraat, nummer 3, direct achter het oud Raadhuis.

Iedereen is welkom in Buro Brunssum. Inwoner of ondernemer. Jong en oud. Bij Buro Brunssum draait het om nieuwsgierigheid, het delen van ideeën en het leren van elkaar.

Het goede adres voor goede ideeën!

Hier kun je anderen bijvoorbeeld laten zien welke dromen en wensen je hebt voor het centrum van Brunssum. Je kunt er inspiratie opdoen en nieuwe kennis vergaren om bijvoorbeeld je bedrijf nog beter te runnen. En als je iets te delen hebt, kun je anderen laten profiteren van jouw kennis en expertise. Maar ook als je informatie zoekt over wat er allemaal in het centrum van Brunssum gaat gebeuren, ben je bij Buro Brunssum aan het goede adres.

Wat je bij Buro Brunssum in ieder geval áltijd kunt verwachten, is een enthousiast en meedenkend team dat klaarstaat om naar jouw verhaal te luisteren. En uiteraard kun je tijdens een goed, leuk en productief gesprek genieten van een heerlijke kop koffie. 

Er is altijd iets te doen!

Elke dinsdag, woensdag en donderdag kun je gewoon binnenlopen van 11.00 tot 17.00 uur.

Buro Brunssum is gevestigd in het centrum van Brunssum, aan de Kerkstraat 3, naast de gratis fietsenstalling.