Nieuw in het stadsjournaal: Praat mee over de toekomst van Brunssum!

Brunssum werkt in 2024 aan een Toekomstvisie. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en alle andere partijen in Brunssum. De komende 10 dagen kun je nog meedoen!

Waarom een Toekomstvisie? Om antwoord te krijgen op de vraag in welk Brunssum we straks willen wonen en werken, opgroeien en oud worden. Is dat een mooi huis, een veilige buurt, een groene omgeving, een supermarkt dichtbij – of gewoon dat allemaal, of misschien nog iets anders?

Met andere woorden: wat hebben mensen, jong en oud, straks nodig in Brunssum? En wat is voor jou écht belangrijk? Die vraag willen we beantwoorden, onder het motto: ‘Jouw stad, jouw thuis. Jouw Toekomstige Brunssum!’.

Hoe kun je meepraten?

Loop binnen bij Buro Brunssum. Je bent hier welkom tot en met donderdag 21 maart, elke dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00 uur. Je vindt Buro Brunssum aan de Kerkstraat 3, direct achter het oud Raadhuis.

Of kom naar de workshop op donderdag 21 maart. Die vindt ook plaats in Buro Brunssum, van 19.00 tot 21.00 uur. De workshop is er voor bewoners, maar ook voor ondernemers, vertegenwoordigers vanuit het verenigingsleven en deelnemers vanuit woningcorporaties en welzijnsorganisaties.

Je kunt ook je stem laten horen in de online enquête. Die kun je nog invullen tot en met zondag 17 maart. Je vindt de enquête via www.onsbrunssum.nl/toekomstvragen. Het invullen kost ongeveer 2 minuutjes.

Dit is jouw kans om mee te denken over de toekomst van Brunssum. ‘Jouw stad, jouw thuis. Jouw Toekomstige Brunssum!’.