Projecten

 • Ons Nieuwe Centrum

  Over de toekomst van het centrum van Brunssum is al veel gezegd en bedacht én zelfs ook al uitgevoerd, denk maar eens aan het Lindeplein en het Victoriaplein. Maar met de inzichten van vandaag, is er ook nog werk aan de winkel. En er wórdt gewerkt...

 • Treebeek

  Treebeek is in beweging, dat is duidelijk te zien. De aanpak van de woningen, de nieuwe school, het nieuwe winkelcentrum, het zijn belangrijke investeringen in Treebeek. Ook de omliggende wijken van Brunssum West plukken hier de vruchten van.

 • Zelf bouwen Hof van Oeloven

  12 september 2023

  Heeft u altijd al gedroomd van een eigen huis bouwen? In Brunssum zijn nog enkele bouwkavels te koop voor particuliere zelfbouw van vrijstaande woonhuizen zonder welstandseisen. Samen vormen deze bouwkavels het Hof van Oeloven. De gemeente is eigenaar van de kavels, de verkoop verloopt uitsluitend via een makelaar.

 • OV-Overstapstation Brunssum Centrum

  08 december 2022

  Brunssum is een belangrijke schakel in het noordoosten van het Openbaar vervoer (OV) netwerk in Parkstad en krijgt een nieuw regionaal knooppunt voor het OV.

 • Woningbouw aan Dr. L.Th. Wietenstraat

  12 september 2023

  De gemeente Brunssum wil projectmatige woningbouw realiseren op de voormalige locatie van de gemeentelijke technische dienst (GTD-locatie) aan de Dr. L. Th. Wietenstraat in Treebeek.