Zelf bouwen Hof van Oeloven

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen huis bouwen? Vanaf 4 april start de verkoop van 20 bouwkavels voor particuliere zelfbouw van vrijstaande woonhuizen zonder welstandseisen. Samen vormen deze bouwkavels het Hof van Oeloven. De gemeente is eigenaar van de kavels, de verkoop verloopt uitsluitend via een makelaar.

Hof van Oeloven (voormalige Erkensterrein) is gelegen aan de rand van de woonwijk Oeloven en grenst aan de Bouwbergstraat, de Oelovenstraat en Hoogenboschweg. Door de vestiging van een doorgaande weg zijn alle kavels prima bereikbaar en het terrein wordt met een geluidswal afgescheiden van de Hoogenboschweg. 

Kaveloverzicht

Particuliere zelfbouw

Hof van Oeloven is een project dat  bedoeld is voor mensen die hun eigen huis willen bouwen, om er zélf te gaan wonen. Bouwen op Hof van Oeloven kan zonder welstandseisen waardoor u binnen een beperkt aantal regels, zoals vermeld in het bestemmingsplan en in het kavelpaspoort, uw droomhuis kunt realiseren. U bepaalt dus wat u voor woning bouwt en met welke partijen (architect, adviseurs, aannemer) u dat doet.  Op bouwkavels variërend tussen de 325 en 843 m2. De prijzen van de bouwkavels beginnen vanaf € 71.000,00 v.o.n. Wilt u uw droomhuis ook meteen energiezuinig maken? Let dan op de extra subsidiemogelijkheden voor bijvoorbeeld groene daken.

Verkoop via de makelaar

Heeft u interesse? Meer informatie vindt u op www.dijkstrawoningadvies.nl De verkoop gaat via een lotingsprocedure waarvoor u kunt inschrijven via Dijkstra Woningadvies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een afspraak met:

Dijkstra Woningadvies
Ir. de Katstraat 7
6446 SR  Brunssum
Tel. 045-5285433
E-mail. info@dijkstrawoningadvies.nl

Inspiratie nodig?


Misschien weet u precies hoe uw droomhuis eruit zou zien. Maar misschien kunt u nog wat inspiratie gebruiken. Hieronder alvast wat beelden van wat er allemaal mogelijk is.

2_15 - Photo

2_13 - Photo

2_19 - Photo

4_Photo - 8