Treebeek

Treebeek is in beweging, dat is duidelijk te zien. De aanpak van de woningen, de nieuwe school, het nieuwe winkelcentrum, het zijn belangrijke investeringen in Treebeek. Ook de omliggende wijken van Brunssum West plukken hier de vruchten van. Voor de komende tijd staat nog een aantal plannen op stapel. Met name de aanpak van het Treebeekplein krijgt nu vorm. Maar ook op het Orionplein gaan we aan de slag.

 • Start bouw Orionplein en Treebeekplein

  25 augustus 2020

  Direct na de bouwvakvakantie start in Treebeek, aan het Orionplein, de bouw van de Maatschappelijke Voorziening (MV) én de 30 appartementen die daarboven komen. De MV is een project van de gemeente Brunssum.

 • Presentatie nieuwe Treebeekplein 20 juni 2018

  27 juni 2018

  Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 20 juni in het Trefcentrum Treebeek werden de plannen voor het Treebeekplein getoond aan de bezoekers. De architecten lichtten hun Stedenbouwkundige visie toe. Graag laten we u hier de presentatie zien van het plan.

 • Orionplein

  28 juni 2018

  Aan het Orionplein komt een maatschappelijke voorziening waarin verschillende zorgaanbieders zich zullen vestigen. We geven u graag een eerste impressie.