Treebeek

Treebeek is in beweging, dat is duidelijk te zien. De aanpak van de woningen, de nieuwe school, het nieuwe winkelcentrum, het zijn belangrijke investeringen in Treebeek. Ook de omliggende wijken van Brunssum West plukken hier de vruchten van.

 • Het vernieuwde Emmapark

  15 november 2022

  Het Emmapark ligt op het terrein van de voormalige Emmamijn. Geïnspireerd door de historie van dit unieke park, is met behoud van bestaande kwaliteiten een ontwerp voor het park gemaakt.

 • Treebeek, leven met karakter - Nieuwskrant 1

  08 april 2021, pdf, 1MB

  Wie in Treebeek woont, kan de ontwikkelingen van dichtbij volgen. Deze nieuwskrant vertelt meer over de projecten, maar ook over de de achterliggende gedachten en de verwachtingen van de nieuwe bewoners. Blader er eens doorheen. Wie weet ziet u de volgende keer dat u langs een project loopt meer, gewoon omdat u meer weet over wat er in uw wijk gebeurt.

 • Werken aan het nieuwe park Treebeekplein

  19 april 2021

  In de komende maanden wordt de "groenstrook" van het Treebeekplein omgetoverd tot een echt park met een grote vijver, die ook nog eens als (deels ondergrondse) opvangbak fungeert bij hevige regenbuien.

 • Start bouw Orionplein en Treebeekplein

  25 augustus 2020

  Direct na de bouwvakvakantie start in Treebeek, aan het Orionplein, de bouw van de Maatschappelijke Voorziening (MV) én de 30 appartementen die daarboven komen. De MV is een project van de gemeente Brunssum.

 • Presentatie nieuwe Treebeekplein 20 juni 2018

  27 juni 2018

  Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 20 juni in het Trefcentrum Treebeek werden de plannen voor het Treebeekplein getoond aan de bezoekers. De architecten lichtten hun Stedenbouwkundige visie toe. Graag laten we u hier de presentatie zien van het plan.