Meer Ontmoeten

Brunssumers ontmoeten elkaar graag. We treffen elkaar op het terras, in het café, in het Openluchttheater of bij een evenement. En wat is er een hoop te doen in Brunssum. In Ons Nieuwe Centrum zorgen we natuurlijk voor nog meer mogelijkheden en plekken om elkaar te zien.

De vele terrassen en horecazaken in het centrum van Brunssum bieden je de mogelijkheid om even lekker te gaan zitten voor een hapje en een drankje of een heerlijke maaltijd. Altijd leuk! En natuurlijk nog leuker als er iets te doen is. Gelukkig kent Brunssum al zóveel mooie, leuke evenementen en activiteiten; in het Openluchttheater, op het Lindeplein, op het Koutenveld. Dat zijn de momenten en plekken waar je vrienden of bekenden treft en dat maakt het extra gezellig. In Ons Nieuwe Centrum willen we meer van dit soort plekken en activiteiten, zodat we elkaar nog Meer Ontmoeten.

Twee plekken -het toekomstige Victoriapark en de openbare ruimte voor supermarkt Linders- bieden nieuwe kansen om kleinere of grotere activiteiten te organiseren. Van jeu des boules of een foodtruckfesitval tot een optreden van een Brunssumse harmonie, je kunt van alles bedenken. En misschien zijn er nog wel andere locaties of happenings, die Ons Nieuwe Centrum nóg beter maken als plek om te genieten en te ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan het oude Raadhuis, daar zoeken we een nieuwe bestemming voor.

Heb jij een fantastisch idee voor het oude Raadhuis of voor een nieuwe happening in het centrum? Laat het ons weten via onsnieuwecentrum@brunssum.nl.