Nieuwe woningen

Er wordt in de komende jaren flink gebouwd in en rond het centrum van Brunssum. Neem alvast een kijkje wat er allemaal op stapel staat.

 • Ontwikkeling appartementen Lindeplein

  03 april 2024

  Aan het levendige Lindeplein in Brunssum zijn diverse bestaande horecapanden te vinden. Eet- en drinkgelegenheden, een cultureel centrum en terrassen. Op deze gezellige locatie komt appartementencomplex Lindenhof te liggen.

 • Victoriapark: koopappartementen

  01 augustus 2023

  Achter het Victoriaplein (achter de Albert Heijn dus), komt het nog te ontwikkelen Victoriapark. De eerste aanzet daarvoor is er, maar dat wordt nog helemaal uitgewerkt. Welke stappen gaan we nu zetten?

 • Raadhuisstraat hoek Dorpstraat

  12 april 2024

  Samen met Wonen Limburg Accent werkt de gemeente aan de invulling van het het gebied waar voorheen de Brunnahal en Openbare Basisschool De Trampoline lag.

 • Kloosterstraat

  15 maart 2024

  Op 1 februari ondertekenden wethouder Jaimy van Dijk namens de gemeente Brunssum en Piet Joosten namens RO groep de ontwikkel- en koopovereenkomst om de oude schoollocatie (basisschool de Opstap) te transformeren tot een woonlocatie met appartementen, grondgebonden woningen en patiowoningen.

 • Pastoor Savelbergstraat: huurwoningen

  05 november 2021

  Dit is een initiatief van woningcorporatie Weller dat in twee fases wordt uitgevoerd. De eerste fase is afgerond.