(Net)werkevent Parkstad Werkt! op woensdag 29 mei

Geïnteresseerd in het werken bij een van de Parkstad-gemeenten of bij de Stadsregio Parkstad Limburg? Of wilt u uw professionele netwerk uitbreiden? Op woensdag 29 mei 2024 vindt het (net)werkevent 'Parkstad Werkt!' plaats in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Ontmoet potentiële werkgevers

Maak kennis met uw potentiële nieuwe werkgever. Medewerkers van de Parkstad-organisaties vertellen u graag over het werken binnen deze organisaties, de verschillende werkgebieden en functies. Zo kunt u vragen stellen aan onze collega’s op het gebied van duurzaamheid, of hoort u bijvoorbeeld van onze collega’s van dienstverlening hoe het is om direct contact te hebben met de burger.

Programma

•    12:45-13:00 uur: Inloop
•    13:00-13:15 uur: Welkomstwoord
•    13:15-16:50 uur: Marktfair en presentaties
•    16:50-17:00 uur: Afsluiting


Gelijktijdig aan de Marktfair zijn er interessante presentaties over Parkstad-projecten, zo wordt onder andere stilgestaan bij de volgende vraagstukken: Hoe pakken we leegstand in winkelgebieden aan? En hoe dragen we samen met onder andere de scholen bij aan talentontwikkeling, gezondheid en goede kansen voor onze kinderen? Ontdek het bij Parkstad Werkt! Onze P&O-experts staan klaar om u alle informatie te geven over arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingskansen binnen de Parkstad-organisaties.

De Parkstad-organisaties presenteren zich tijdens het evenement aan de hand van zeven werkgebieden:

1.    Bedrijfsvoering en dienstverlening
2.    Duurzaamheid
3.    Economie en toerisme
4.    Ruimte en mobiliteit
5.    Sociaal domein
6.    Veiligheid
7.    Wonen en herstructurering

Meer informatie of aanmelden voor het evenement Parkstad Werkt! kan via onderstaande link:

Parkstad Werkt (parkstad-limburg.nl)

Parkstad Werkt! wordt georganiseerd door de Parkstad-gemeenten (Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal) en de Stadsregio Parkstad Limburg.